Ofsted извештаи

Што е Ofsted?

Надворешна контрола и регулирање за постигнување на извонредност во грижата за децата и младите, како и во образованието и вештините за ученици од сите возрасти.

Како се случува Оклајн?

Oakleigh има постигнато одлични резултати во последниве години. За 2014 / 2015, 2009 / 2010 и 2006 / 2007 добивме "Најдобро". Oakleigh School продолжува да се развива и прифаќа нови идеи и стратегии кои ќе ги поддржат и овозможат нашите ученици да направат одличен напредок.

Кликни тука за да го видите нашиот 2014 / 2015 Ofsted извештај (184Kb PDF документ *)
Кликни тука за да го видите нашиот 2009 / 2010 Ofsted извештај
(253Kb PDF документ *)
Кликни тука за да го видите нашиот 2006 / 2007 Ofsted извештај (90Kb PDF документ *)

За да ги видите сите извештаи во целост, посетете: Ofsted | Oakleigh училиште инспекција извештаи.


Јули 2019 ажурирање

По посетата на училиштето на 12 Јуни 2019 од страна на инспекторите наместо Пенни Барат и Барни Геен, Пени му напишала на главата раководител Рут Хардинг во име на Главниот инспектор за образование, детски услуги и вештини на Нејзиното Височество да ги пријави наодите од инспекцијата.

Посетата беше првата кратка инспекција извршена откако училиштето беше оценето како исклучително во април 2015.

Задоволни сме да објавиме дека Оклајн школата продолжува да биде извонредна.

Погледнете Ofsted краток инспекција извештај


ДФЕ школа за изведба на табели:
Резултати за Oakleigh School & Acorn Центар за оценување

* Потребна е Adobe Acrobat Reader