OOPS плејшема

За нас

Упс најпрво им се нуди на децата кои посетуваат училиште Окли и Шар. Трчаме 14 дена годишно, 4 дена за време на пролетните одмори во април и 10 дена за време на летните одмори. Цената за Упс е 87.50 фунти по дете на ден.

Семејствата со подобни деца можат да аплицираат на кратки прекини за финансирање на Упс. Ако сте успешни, семејствата ќе плаќаат 17.50 фунти дневно со кратки паузи кои ќе го плаќаат остатокот. За да аплицирате за кратки паузи, пополнете го формуларот за апликација преку Интернет што се наоѓа на веб-страницата за кратки паузи во Барнет.

Имаме 52 места на ден на понуда. Уживаме во активности како што се уметност и занаетчиство, мека игра, сетилно истражување, комуникација, спорт, готвење, музика и многу повеќе.

Во моментов, нема превоз за Упс. Ако поради оваа причина не можете да пристапите до плеј-шемата, испратете е-пошта до Лореин на лорен.ferris@oakleigh.barnet.sch.uk  за да можеме да разговараме за опциите што можат да бидат достапни.