Kërkesat dhe Informacioni

Fotot dhe videot në ngjarje të veçanta në shkollë
Me të vërtetë po vlerësojmë që po vjen për të mbështetur dhe për të ndarë aktivitete të veçanta si kuvendet, shfaqjet etj. Me fëmijën tuaj, por ju lutemi të kërkoni që të merrni vetëm foto / video të fëmijës suaj, pasi disa fëmijë nuk kanë leje për përdorim jashtë shkollës fotot e tyre.

Ju lutemi gjithashtu, jini tepër të kujdesshëm kur futni foto / video në mediat sociale dhe mund ta bëni vetëm për fëmijën tuaj.


Rrobat dhe Kontributet vullnetare
Sigurohuni që të gjitha rrobat e fëmijës suaj të jenë të etiketuara qartë. Ne përpiqemi shumë që të mos përzihen me rroba, por me të vërtetë është e dobishme nëse emërohen. Do të ishte e dobishme nëse mund të dërgonit një palë plimsoles për fëmijën tuaj të veshin si një alternativë për këpucët e tyre në natyrë në rast se ato lagen ose baltosen në shesh lojërash. Jemi mirënjohës për çdo kontribut vullnetar për ushqime, gatime, vizita arsimore etj.


snack Food
Ndërsa bëhemi pjesë e Skemës së Frutave dhe Perimeve të Shkollave, ne u ofrojmë mundësi të shëndetshme për të ngrënë. Frutat dhe perimet mund të pasted për të bërë smoothies / lëngje, të gatuar ose të hahet para. Nëse dëshironi që ne të ofrojmë një rostiçeri të veçantë për fëmijën tuaj, ose dëshironi të dërgoni diçka në, ju lutemi flisni me mësuesin e klasës së fëmijës suaj. Ne jemi në gjendje të ofrojmë qumështin si një opsion pije në shkollë.


Arra
Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se ne nuk kemi arra në shkollë për asnjë nga fëmijët, prandaj lutem kini kujdes nëse dërgoni ushqime me arra.


Ditët e shkollës
Ju lutemi shënoni kutinë pranë mesazhit në mënyrë që ne të dimë se është lexuar.


Emailing mësuesit
Megjithëse jemi shumë të lumtur që prindërit / kujdestarët të jenë në kontakt me mësuesit përmes postës elektronike, ju lutem vini re se shumica e mësuesve janë në orar të plotë dhe kanë kohë të kufizuar për të hyrë në emailin e tyre. Nëse keni nevojë të flisni me mësuesin e fëmijës suaj urgjentisht ose nëse çështja është e ngutshme, ju lutemi shkruani në shtëpinë e fëmijës suaj / ditarin e shkollës ose lini një mesazh telefonik për ta me zyrën e shkollës.


Koha e bisedës së kartolinësBiseda-Koha Kartolina
Fëmija juaj ka një kartolinë Talk-Time. Këto janë për ju dhe stafin e klasës së fëmijës suaj për të folur dhe regjistruar deri në sekonda 10 në mënyrë që fëmija juaj të mund të tregojë lajmet e tyre. Kartat janë të shkruara / fshirë (ju lutemi përdorni vetëm stilolapsin e dhënë), plus ju keni një xhep të qartë plastike për të futur fotot tuaja.

Ju lutemi përdorni këto sa më shpesh që të mundeni, dhe mos harroni të mbani atë në çantën e fëmijës suaj kështu që është në dispozicion për ne të regjistrojmë mesazhe për në shtëpi. Kjo është përveç shtëpisë së fëmijës suaj / ditarit të shkollës.


Pads swim
Ne kemi një furnizues për pads për fëmijët që duhet të veshin ato në pishinë hidroterapi, ose në pishina publike kur ata notojnë. Nëse dëshironi të porositni një për përdorim jashtë shkollës, ju lutemi kontaktoni Alison Rees në shkollë. Nëse fëmija juaj ka nevojë për një banje noti, do të merrni një letër që kërkon pagesë për të.

Në vend se fëmija juaj të humbasë sesionin e hidroterapisë ose notit, nëse kemi një rezervë të cilën një fëmijë tjetër është rritur, ne do ta përdorim atë për fëmijën tuaj. Ju lutemi na tregoni nëse do të na preferoni NUK ta bëni këtë.


Parkim
Parku i parë i makinave në fund të rrugës së rrugës tonë i takon Praktikës Mjekësore, dhe hapësirat janë vetëm për stafin e tyre. Parkimi në parkun tonë të makinave vazhdon të jetë shumë i kufizuar. Ekzistojnë hapësira për prindërit / kujdestarët që të heqin dorë nga fëmijët e tyre, por jo që të qëndrojnë gjatë për takime etj. Ne dëshirojmë t'ju inkurajojmë që t'i hiqni automjetet jashtë vendit sa më shpejt që të jetë e mundur.


Fjala dhe gjuhë Terapia Vizitat në shtëpi
Terapistët tanë të gjuhës dhe të gjuhës janë të prirur për të bërë vizita në shtëpi gjatë pushimeve shkollore, për t'ju mbështetur në krijimin e programeve për përdorim në shtëpi. Nëse dëshironi që njëri prej tyre të kontaktojë në lidhje me këtë, ju lutemi pyesni mësuesin e klasës së fëmijës suaj që të kalojë detajet tuaja ose t'i thërrasë ato në 020 8361 1993.